RENATE VAN DIEREN

Ik ben Renate, 36 jaar en alleenstaande moeder. Al enige jaren ervaring doordat ik in de (laatste) gemeenteraad van voormalig zelfstandig gemeente Nieuw-Lekkerland heb gezeten.

Toen die gemeente ophield te bestaan heb ik de politiek een tijdje laten rusten om mij volledig te richten op het moederschap, maar nu mijn kinderen ouder zijn er er een nieuwe fusie aankomt, kriebelt het al langer. In mijn lichaam klopt een groen hart, dit roepen alle partijen maar in de praktijk vind ik dat er nog te weinig van terecht komt, en dat er te weinig word geluisterd naar de burger.

Er moet niet alleen geluisterd worden naar degenen die het hardste roepen, maar naar ALLE burgers. Er moet bij alle projecten worden gekeken naar duurzaamheid om onze kinderen en onze kleinkinderen een mooie en groene toekomst te kunnen bieden.

Daar sta ik voor!

Volg Progressief Molenlanden op Facebook en Instagram voor meer updates over haar leden en hun plannen.

© 2018 Progressief Molenlanden | Webdesign Xowox Digital