PETER PAUL KLAPWIJK

Peter Paul Klapwijk woont met zijn gezin op de Hoge Molen van Nieuw Lekkerland. Is vrijwillig molenaar. Klapwijk is een duizendpoot met een hoog creatief vermogen. Opgeleid tot fotojournalist, maakt boeken en geeft die zelf uit. Ruim tien jaar actief geweest als bestuurslid en aanjager van buurtspeeltuin ’t Balkengat te Kinderdijk.

De afgelopen elf jaar heeft hij gewerkt voor de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk. Begonnen als molenmaker, geëindigd als hoofd Communicatie en Inhoud Toeristisch Product. Had een belangrijk aandeel in de strategie en de toekomstvisie van dat Werelderfgoed. Vorig jaar heeft hij besloten zijn werk in Kinderdijk te stoppen. Onder meer omdat hij de ontwikkelingen aldaar teveel vindt ingrijpen in de leefomgeving van de bewoners van de molens en die van Kinderdijk. Ook omdat hij vindt dat de ontwikkelingen een potentieel gevaar vormen voor het karakter van het molencomplex en de streek.

Lid van GroenLinks omdat een duurzame samenleving en een groene toekomst essentieel zijn. De samenleving maak je samen door zelf je steentje bij te dragen. Kandidaat van Progressief Molenlanden omdat hij denkt dat de toekomst vraagt om een linkse partij in Molenlanden. Ook in onze gemeente zal meer aandacht moeten komen voor klimaatmaatregelen en duurzame initiatieven.

Volg Progressief Molenlanden op Facebook en Instagram voor meer updates over haar leden en hun plannen.

© 2018 Progressief Molenlanden | Webdesign Xowox Digital