PAUL VERSCHOOR

Paul Verschoor was de afgelopen tijd het gezicht van de fractie van Progressief Molenlanden. In het verleden was hij onder meer actief als wethouder. Paul woont sinds 1995 in Oud-Alblas.

“Ik ben bij Progressief Molenlanden betrokken vanaf de oprichting in 2018. Ik kies voor PM, omdat de partij sociale en duurzame geluiden met elkaar verbindt. Een progressieve stem die hard nodig is in Molenlanden.”

“Bij de verkiezingen heeft onze partij een zetel behaald en die mag ik in de raad innemen. Als raadslid zet ik mij in voor de bouw van goedkope woningen voor onze eigen jongeren en senioren. Een initiatiefvoorstel dat de bouw van tiny houses mogelijk maakt, is mede op ons initiatief en door de stevige inzet van Progressief Molenlanden aangenomen. PM heeft ook het voorstel gedaan inwoners met een bijstandsuitkering een extra korting op de OZB te geven. Jammer genoeg was daar nog geen meerderheid voor in huidige gemeenteraad.”

“Ook de komen jaren zijn er voor PM uitdagingen om onze gemeente veel socialer en duurzamer te maken. Het tegengaan van sluipverkeer door onze dorpen, betere scheiding van ons huishoudelijk afval en meer biodiversiteit in onze polders, dat zijn voor mij speerpunten. Het beleid om onze woningen te verwarmen met duurzame energie heeft natuurlijk onze steun, maar het moet wel voor iedereen betaalbaar blijven. Wij willen ons geluid nog krachtiger laten horen. Dat kan als u met ons meedoet.”  

Volg Progressief Molenlanden op Facebook en Instagram voor meer updates over haar leden en hun plannen.

© 2020 Progressief Molenlanden | Website door Rik de Regt

Font Size: 16px
High Contrast: offon