MICHEL BLOM

Michel Blom is jurist van beroep. Hij woont in de kern Wijngaarden.

“Ik ben actief bij PM omdat ik meer wil betekenen voor mijn directe omgeving. Een vooruitstrevende partij als Progressief Molenlanden partij sprak mij het meest aan. Progressief Molenlanden heeft aandacht voor een leefbare en toekomstbestendige samenleving. Aandacht voor elkaar en respect voor sociale rechtvaardigheid.”

“Mijn idealen voor Molenlanden liggen vooral op het gebied van aandacht voor jongeren. Ik vind dat we een impuls moeten geven aan het sociale- en verenigingsleven in onze kernen. Ook vergroening van de leefomgeving is voor PM een essentieel ideaal.”

“Actief meebesturen, dat is onze ambitie. We streven naar een bruisende leefomgeving, maar waar ook aandacht is voor ontspanning. PM wil een lokale partij zijn die tussen de burgers staat en actief luistert naar hun wensen. Aandacht voor groepen, die het moeilijk hebben.”

“Progressief Molenlanden staat voor een rechtvaardige samenleving en streeft naar gelijke kansen voor iedereen met oog voor een omgeving, waar het fijn ondernemen en leven is.”

Volg Progressief Molenlanden op Facebook en Instagram voor meer updates over haar leden en hun plannen.

© 2020 Progressief Molenlanden | Website door Rik de Regt

Font Size: 16px
High Contrast: offon