WIE ZIJN WIJ?

PAUL VERSCHOOR

Paul Verschoor was de afgelopen tijd het gezicht van de fractie van Progressief Molenlanden. In het verleden was hij onder meer actief als wethouder. Paul woont sinds 1995 in Oud-Alblas.

BART TOONEN

Bart Toonen is sinds de oprichting verbonden aan Progressief Molenlanden en actief in bestuur en fractie. Hij werkt als interim-manager en woont al tien jaar in het buurtschap Waal, met vrouw en hond.

NOOR KANTERS

Noor Kanters werkt in gemeenteland en woont ruim 20 jaar in Nieuw Lekkerland. Volgens Noor zijn er genoeg redenen om op PM te stemmen, voor inwoners die een sociaal en groener Molenlanden willen. 

FERRY VAN DER KOELEN

Ferry van der Koelen is bestuurslid en een van de oprichters van Progressief Molenlanden. Hij werkt als directeur-bestuurder bij de MerwedeLingelijn, de spoorlijn van Dordrecht (via Arkel) naar Geldermalsen. Ferry woont in Hoogblokland.

MICHEL BLOM

Michel Blom is jurist van beroep. Hij woont in de kern Wijngaarden.

PETER-ERIK YWEMA

‘We zijn in de eerste plaats een samenleving en daarin is de economie een middel, en geen doel.’

JOHAN DE KRUIJK

 ‘In januari 2019 stop ik met mijn raadswerk, maar ik wil me blijven inzetten voor een sterk Progressief Molenlanden, een linkse lokale partij die opkomt voor een fatsoenlijke, rechtvaardige, solidaire en duurzame samenleving.’

Volg Progressief Molenlanden op Facebook en Instagram voor meer updates over haar leden en hun plannen.

© 2020 Progressief Molenlanden | Website door Rik de Regt

Font Size: 16px
High Contrast: offon