FERRY VAN DER KOELEN

Ferry van der Koelen is bestuurslid en een van de oprichters van Progressief Molenlanden. Hij werkt als directeur-bestuurder bij de MerwedeLingelijn, de spoorlijn van Dordrecht (via Arkel) naar Geldermalsen. Ferry woont in Hoogblokland.

“Ik vond het belangrijk dat we in Molenlanden weer een progressieve partij neerzetten, in deze jonge gemeente. PM heeft de waarden die mij lief zijn. Sociaal en progressief, duurzaam en groen. Een mooi tegengeluid in deze gemeente.”

“Als PM willen we vooral de leefbaarheid in onze kernen behouden. Dit betekent heel concreet: een buurthuis en lagere school in ieder dorp. Wij willen bouwen voor starters in iedere kern. Want onze jongeren moeten hier kunnen blijven, als ze dat willen. Dus zegt PM: betaalbaar wonen voor iedereen.”

“Progressief Molenlanden is niet allen de partij die een krachtig tegengeluid kan laten horen in een overwegend conservatieve omgeving, maar we hebben ook het lef om te besturen als daarom gevraagd wordt. Molenlanden heeft zo’n linkser bestuur hard nodig: meer duurzaam bouwen, gevoel voor de medemens en natuurlijk: oog voor de natuur. Wat PM onderscheidt: wij zijn hier de enige echt progressieve partij. Met aansprekende kernwaarden: sociaal, duurzaam en aandacht voor de zwakkeren in de samenleving.”

“Progressief Molenlanden heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat bereikt in Molenlanden. Dus tijd om te groeien. Daar draag ik graag aan bij.” 

Volg Progressief Molenlanden op Facebook en Instagram voor meer updates over haar leden en hun plannen.

© 2020 Progressief Molenlanden | Website door Rik de Regt

Font Size: 16px
High Contrast: offon