Gefeliciteerd vv Nieuw-Lekkerland !

Een historische en feestelijke dag vandaag voor vv Nieuw-Lekkerland. De op 21 april 1932 opgerichte amateurvoetbalvereniging viert zijn 90 jarig jubileum. In juni 2011 is, na vele jaren overleg tussen vereniging en gemeente, begonnen met de aanleg van het nieuwe complex, dat deels op het bestaande complex werd aangelegd. Na 80 jaar aan de Klipperstraat gevestigd te zijn heeft vv Nieuw-Lekkerland in 2012 een geheel nieuw sportpark in gebruik genomen aan de Tiendweg. Het is uniek gelegen, want het ligt aan de rand van het Werelderfgoed van Kinderdijk
Naar aanleiding van dit jubileum is een jubileumcommissie ingesteld die in de afgelopen maanden een feestweek heeft weten te organiseren. De feestweek begint 26 april op Sportpark Excelsior met veel activiteiten en eindigt officieel op zaterdag 30 april met een groot jubileumfeest in de feesttent. Voor informatie en kaartverkoop kunt u op de website terecht www.lekkerland.voetbalassist.nl

Progressief Molenlanden feliciteert bestuur, leden, spelers, trainers , vrijwilligers en supporters, en wensen de “Beton Boys” heel veel succes in de volgende 90 jaar.