Kids and Cars door Molenlanden

Ze keken er al twee jaar naar uit, maar vandaag, zaterdag 9 April 2022, was het eindelijk zover.
Al een aantal jaar organiseert Tafelronde 140 het Kids And Cars evenement. Kids And Cars is een toertocht met een groot aantal exclusieve (sport)auto’s waarbij kinderen die het minder goed hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven (om welke reden dan ook) als passagier meegenomen worden. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat we willen bereiken. Tijdens deze rondrit werden vier gemeenten aangedaan, te weten: Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en de rit eindigde in Papendrecht.

Om iets na 14.00 uur werd een tussenstop gehouden in Bleskensgraaf. Een lange file van sport-, politie- en brandweerwagens reed de parkeerplaats aan het Melkwegplein op.

Progressief Molenlanden ging kijken en zag heel veel blije gezichten van kinderen, bestuurders en begeleiders.

Naast een prachtige dag voor de kinderen probeert deze organisatie ook altijd nog een mooi bedrag aan een goed doel te doneren. Dit geld is afkomstig van sponsoren en de chauffeurs. Het goede doel voor de 2022 editie is Stichting Voor Sara. Stichting Voor Sara strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierziekten en MDC1A in het bijzonder. Dit goede doel is sinds 2020 al gekoppeld aan Kids and Cars, maar een mooie donatie is tot nu toe uitgebleven omdat Kids and Cars de afgelopen twee jaar niet door kon gaan.

Progressief Molenlanden vindt dit een mooi initiatief.

Wilt u meer informatie over Stichting Voor Sara?

www.voorsara.nl